V prozorni obleki pokazala preveč

Foto: Profimedia
Meghan Markile še naprej krši pravila.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle je spet pritegnila pozornost, ko se je v okviru turneje po Avstraliji, FIdžiju, Tongi in Novi Zelandiji s soprogom, princem Harryjem, družila z oboževalci.

Za to priložnost je oblekla temnomodro progasto obleko z naborki modne hiše Givenchy. Prisotni niso mogli umaknili pogledov z njene zadnje plati, prepričani, da se jasno vidi njeno spodnje perilo.

Foto: Profimedia Meghan Markle

Stilist Lucas Armitage trdi, da je vendarle stvar v optični prevari. "Nekatere pletenine lahko ustvarijo odboj, zato se zdi, da je njena obleka prozorna, čeprav v resnici ni."

Foto: Profimedia Meghan Markle

Čeprav Meghan Markle običajno navdušuje s svojim izborom obleke, to ni njen prvi spodrsljaj v očeh kraljeve družine. Pred dnevi je tako pozabila umakniti listek s ceno s svoje modne obleke, kar ji ni zamerila le njena nova širša družina, pač pa tudi številni modni navdušenci, ki njen izbor sicer običajno odobravajo.

Magazin Blamaža: Kako se je Meghan to lahko zgodilo?!

Magazin Meghan Markle: V javnost pricurljal dogovor z nekdanjim možem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.