Magazin
14763 ogledov

V prozorni obleki pokazala preveč

Meghan Markle
Meghan Markile še naprej krši pravila.

Meghan Markle je spet pritegnila pozornost, ko se je v okviru turneje po Avstraliji, FIdžiju, Tongi in Novi Zelandiji s soprogom, princem Harryjem, družila z oboževalci.

Za to priložnost je oblekla temnomodro progasto obleko z naborki modne hiše Givenchy. Prisotni niso mogli umaknili pogledov z njene zadnje plati, prepričani, da se jasno vidi njeno spodnje perilo.

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Stilist Lucas Armitage trdi, da je vendarle stvar v optični prevari. "Nekatere pletenine lahko ustvarijo odboj, zato se zdi, da je njena obleka prozorna, čeprav v resnici ni."

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Čeprav Meghan Markle običajno navdušuje s svojim izborom obleke, to ni njen prvi spodrsljaj v očeh kraljeve družine. Pred dnevi je tako pozabila umakniti listek s ceno s svoje modne obleke, kar ji ni zamerila le njena nova širša družina, pač pa tudi številni modni navdušenci, ki njen izbor sicer običajno odobravajo.

meghan markle Magazin Blamaža: Kako se je Meghan to lahko zgodilo?! meghan markle Magazin Meghan Markle: V javnost pricurljal dogovor z nekdanjim možem
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.