Ksenija Kranjec se je odločila za čistko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja Ksenija Kranjec se je po slabi volji, ki jo je povzročil njen zapis na Facebooku, odločila za čistko.
Oglej si celoten članek

Starleta Ksenija Kranjec se je za zapisane besede, ki so med drugim razburile tudi Laro iz Kmetije in Almo in letošnje sezone Big Brother, sicer opravičila, a strasti se očitno še vedno niso pomirile, s čimer se svetlolaska sicer ne obremenjuje, se je pa kljub temu odločila za čistko.

"Pomembno obvestilo: Ne blokiram zato, ker ne bi prenesla kritike!? Začela sem s čistko svojega facebooka, zakaj bi me obkrožala sodrga, ki negativno vpliva na moje počutje, če so lahko okoli mene le pozitivni ljudje z dobrim smislom za humor!? Jbg (jebi ga, op. avt.), na čakalni je še več kot 5.000 ljudi za "accept friend " (potrditev prijateljstva, op. avt.), torej POŠTENO!“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • Ampak ja sama sebe postavljaš na laž. Praviš da prenašaš kritiko ampak obenem pa ta kritika vpliva na tvoje počutje …

  • "ne bi prenesla kritike"<br />" ki negativno vpliva na moje počutje,"<br />Temu se reče da ne preneseš dobro kritike in …

  • d
    19:11 8. Julij 2016.

    baaaaaaaaaahahahahahaha, ta ženska ni zdrava, a se sploh zaveda kako nepomembna je ? :]

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.