Magazin > VIP
98 ogledov

Ksenija Kranjec se je odločila za čistko

ksenija kranjec Facebook
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja Ksenija Kranjec se je po slabi volji, ki jo je povzročil njen zapis na Facebooku, odločila za čistko.

Starleta Ksenija Kranjec se je za zapisane besede, ki so med drugim razburile tudi Laro iz Kmetije in Almo in letošnje sezone Big Brother, sicer opravičila, a strasti se očitno še vedno niso pomirile, s čimer se svetlolaska sicer ne obremenjuje, se je pa kljub temu odločila za čistko.

"Pomembno obvestilo: Ne blokiram zato, ker ne bi prenesla kritike!? Začela sem s čistko svojega facebooka, zakaj bi me obkrožala sodrga, ki negativno vpliva na moje počutje, če so lahko okoli mene le pozitivni ljudje z dobrim smislom za humor!? Jbg (jebi ga, op. avt.), na čakalni je še več kot 5.000 ljudi za "accept friend " (potrditev prijateljstva, op. avt.), torej POŠTENO!“

Komentarjev 9
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:15 09.julij 2016.

    Ampak ja sama sebe postavljaš na laž. Praviš da prenašaš kritiko ampak obenem pa ta kritika vpliva na tvoje počutje preveč da bi prenesla. Nevem no. Sej pomoje nisi slaba oseba sam mislm pa da se včasih ne zavedaš ...prikaži večš vseh stvari ki jih izrečeš. Da ne bo pomote noben ni popoln sam glej če hočš met pozitivnost v lajfu; potem se tud pri drugih osredotočaj na pozitivno; ni to dost da pozitivno zahtevaš obenem si pa polna ust tega kaj ti pri drugih ni všeč.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:11 09.julij 2016.

    "ne bi prenesla kritike"" ki negativno vpliva na moje počutje,"Temu se reče da ne preneseš dobro kritike in ti pride do živega. Enako se je pokazal ko si bila še v BB k si se cmerala k je ...prikaži več bla en teden naloga da morajo z vami nekateri tekmovalci biti strogi. Nisi prenesla en teden tega kar sm mogu jz prenašat leta in leta. Pa gotov še mnogo kdo. Ko nimaš podpore si izredno šibka oseba. Nimaš lastne hrbtenice.

  • d 19:11 08.julij 2016.

    baaaaaaaaaahahahahahaha, ta ženska ni zdrava, a se sploh zaveda kako nepomembna je ? :]