Ksenija Kranjec že v srbskem resničnostnem šovu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Parovi. Ksenija iz Big Brotherja šla v najbolj razvraten šov na Balkanu.
Oglej si celoten članek

Ksenijo Kranjec je k sodelovanju povabil Happy TV, ki predvaja nekatere od najbolj spornih resničnostnih šovov na Balkanu, med drugim tudi šov Parovi, ki je znan predvsem po razvratih. In ravno v ta šov je šla Ksenija, ki so jo srbski mediji predstavili kot "menedžerko diskoteke iz Slovenije". Ksenija je bila takoj po vstopu v šov  zadržana, redkih besed, ni vedela, kaj bi povedala, skratka malce bolj sramežljiva, kot smo je vajeni. Povedala je tudi, da ne verjame, da se bo v šovu zaljubila, saj med sotekmovalci ni videla nobenega simpatičnega moškega. 

Ksenija se je v soboto sicer v živo javila preko Facebooka. Povedala je, da se je v šov prijavila le zaradi denarja in da ga bo verjetno že čez en teden zapustila.

Z omenjeno televizijo se je pogovarjala tudi zmagovalka šova Big Brother Mirela. Sredi decembra nam je povedala, da bo v njihov šov vstopila, če se ji bo izplačalo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:45 27. December 2016.

    marela je vse dobro preračunala in skalkulirala, bumbar ji pa slepo sledi, ko pes, ampak še naš mišičnjak ima več …

  • 22:31 26. December 2016.

    Marela je zdaj kao srečno zaljubljena v tistega bumbarja!

  • 12:11 26. December 2016.

    Še Mirela in Čepinova gresta, pa bo show popoln. Pa upam, da osanejo kar tam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.