Magazin > VIP
149 ogledov

Ksenija Kranjec že v srbskem resničnostnem šovu

ksenija kranjec Facebook
Parovi. Ksenija iz Big Brotherja šla v najbolj razvraten šov na Balkanu.

Ksenijo Kranjec je k sodelovanju povabil Happy TV, ki predvaja nekatere od najbolj spornih resničnostnih šovov na Balkanu, med drugim tudi šov Parovi, ki je znan predvsem po razvratih. In ravno v ta šov je šla Ksenija, ki so jo srbski mediji predstavili kot "menedžerko diskoteke iz Slovenije". Ksenija je bila takoj po vstopu v šov  zadržana, redkih besed, ni vedela, kaj bi povedala, skratka malce bolj sramežljiva, kot smo je vajeni. Povedala je tudi, da ne verjame, da se bo v šovu zaljubila, saj med sotekmovalci ni videla nobenega simpatičnega moškega. 

Ksenija se je v soboto sicer v živo javila preko Facebooka. Povedala je, da se je v šov prijavila le zaradi denarja in da ga bo verjetno že čez en teden zapustila.

Z omenjeno televizijo se je pogovarjala tudi zmagovalka šova Big Brother Mirela. Sredi decembra nam je povedala, da bo v njihov šov vstopila, če se ji bo izplačalo.

Komentarjev 5
  • patron 13:45 27.december 2016.

    marela je vse dobro preračunala in skalkulirala, bumbar ji pa slepo sledi, ko pes, ampak še naš mišičnjak ima več soli v glavi , kot ta glupan....

  • KOJAK 22:31 26.december 2016.

    Marela je zdaj kao srečno zaljubljena v tistega bumbarja!

  • Majazmaja 12:11 26.december 2016.

    Še Mirela in Čepinova gresta, pa bo show popoln. Pa upam, da osanejo kar tam.