Kseniji se je v Srbiji zmešalo: "Jej drek! Marš, kreten!"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ksenija Kranjec označil za frigidno.
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec je vstopila v srbski šov Parovi in se v prvih treh dneh bolj kot ne skrivala, saj je nikoli nismo zasledili na kameri.  No, že četrti dan pa je pokazala to, kar je obljubila v predstavitvenem videu. "Znam se tudi skregati, če me kdo provocira,“ je povedala in držala svojo besedo.

Foto: Youtube Ksenija Kranjec Sostanovalec Mili jo je provociral, da bo verjetno slej kot prej seksala tudi v njihovem šovu. 25-letna Slovenka mu je zagotavljala, da se to ne bo zgodilo. "Verjemi, še imaš čas,“ ji je rekel Mili, Ksenija pa mu je odvrnila: "Nisem zato prišla v šov! Tebe samo moti, da se ne zmenim zate.“ Prepir je kmalu ušel izpod nadzora, Ksenija se je začela dreti nanj, da ga ima dovolj in da jo nenehno napada: "Še kar težiš? Polila te bom z vodo! Jej drek! Pe***! Marš!“ Mili ji je po teh besedah rekel, da je  frigidna, Ksenija pa mu ni ostala dolžna: "Ja, sem, pa kaj! Te moti, ker se nočem usesti na tvoj k****? Mogoče ga niti nimaš, kreten!"

Ksenija ga je obtožila, da še sam ne ve, kaj hoče: "Najprej sem ti bola všeč, najbolj prijazna in najboljša punca v hiši, zdaj me pa napadaš. Zdaj mi praviš da sem najbolj arogantna. Prej si to rekel da je vesna. Jej drek provokator!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 15:14 31. Januar 2017.

    Sem mislil,da se samo v parlamentu to dogaja ! Primitivcev kolikor hočeš .

  • 14:51 4. Januar 2017.

    Pa Urša Čepin.

  • 18:36 31. December 2016.

    kako primitivno sam primitivizem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.