Magazin
84 ogledov

Kseniji se je v Srbiji zmešalo: "Jej drek! Marš, kreten!"

Ksenija Kranjec Youtube
Ksenija Kranjec označil za frigidno.

Ksenija Kranjec je vstopila v srbski šov Parovi in se v prvih treh dneh bolj kot ne skrivala, saj je nikoli nismo zasledili na kameri.  No, že četrti dan pa je pokazala to, kar je obljubila v predstavitvenem videu. "Znam se tudi skregati, če me kdo provocira,“ je povedala in držala svojo besedo.

Ksenija Kranjec | Avtor: Youtube Youtube
Sostanovalec Mili jo je provociral, da bo verjetno slej kot prej seksala tudi v njihovem šovu. 25-letna Slovenka mu je zagotavljala, da se to ne bo zgodilo. "Verjemi, še imaš čas,“ ji je rekel Mili, Ksenija pa mu je odvrnila: "Nisem zato prišla v šov! Tebe samo moti, da se ne zmenim zate.“ Prepir je kmalu ušel izpod nadzora, Ksenija se je začela dreti nanj, da ga ima dovolj in da jo nenehno napada: "Še kar težiš? Polila te bom z vodo! Jej drek! Pe***! Marš!“ Mili ji je po teh besedah rekel, da je  frigidna, Ksenija pa mu ni ostala dolžna: "Ja, sem, pa kaj! Te moti, ker se nočem usesti na tvoj k****? Mogoče ga niti nimaš, kreten!"

Ksenija ga je obtožila, da še sam ne ve, kaj hoče: "Najprej sem ti bola všeč, najbolj prijazna in najboljša punca v hiši, zdaj me pa napadaš. Zdaj mi praviš da sem najbolj arogantna. Prej si to rekel da je vesna. Jej drek provokator!"

Komentarjev 11
  • Avatar Leon
    Leon 15:14 31.januar 2017.

    Sem mislil,da se samo v parlamentu to dogaja ! Primitivcev kolikor hočeš .

  • Majazmaja 14:51 04.januar 2017.

    Pa Urša Čepin.

  • Boris Odreitz 18:36 31.december 2016.

    kako primitivno sam primitivizem