Kunisova v jok spravila 12-letnico

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Če gre verjeti ameriškim medijem, je Mila Kunis vase zagledana diva. To naj bi na lastni koži občutila 12-letna deklica, ki je igralko prosila za avtogram.
Oglej si celoten članek

Mila Kunis je pred kratkim s prijatelji obiskala kotalkališče, kjer je k njej pristopila 12-letna oboževalka in jo prosila za skupno fotografijo. Devetindvajsetletna zvezdnica pa žal ni bila pri volji za druženje s fani. "Dekle ji je povedalo, da jo zelo občuduje in da ljubi vse njene filma. Mila pa jo je ves čas grdo gledala. Fanica jo je zaprosila za fotografijo, a ji je Mila brez nasmeha in besed obrnila hrbet," je povedal vir in dodal, da je deklica bridko zajokala, ko je videla, kako se je Mila nato s prijatelji smejala.

Je imela le slab dan? Morda. Se pa Mila že večkrat ni znala obnašati … Na neki tiskovni konferenci je napadla novinarko, ki si je drznila Justina Timberlaka povprašati o njegovi glasbeni karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.