Magazin > VIP
20 ogledov

Kunisova v jok spravila 12-letnico

Mila Kunis FameFlynet
Če gre verjeti ameriškim medijem, je Mila Kunis vase zagledana diva. To naj bi na lastni koži občutila 12-letna deklica, ki je igralko prosila za avtogram.

Mila Kunis je pred kratkim s prijatelji obiskala kotalkališče, kjer je k njej pristopila 12-letna oboževalka in jo prosila za skupno fotografijo. Devetindvajsetletna zvezdnica pa žal ni bila pri volji za druženje s fani. "Dekle ji je povedalo, da jo zelo občuduje in da ljubi vse njene filma. Mila pa jo je ves čas grdo gledala. Fanica jo je zaprosila za fotografijo, a ji je Mila brez nasmeha in besed obrnila hrbet," je povedal vir in dodal, da je deklica bridko zajokala, ko je videla, kako se je Mila nato s prijatelji smejala.

Je imela le slab dan? Morda. Se pa Mila že večkrat ni znala obnašati … Na neki tiskovni konferenci je napadla novinarko, ki si je drznila Justina Timberlaka povprašati o njegovi glasbeni karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.