"Kurtu sem zabadala igle v jajca"

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Cobainova vdova Courtney Love je v novem dokumentarnem filmu, ki ga je posnela za televizijo VH1, šokirala javnost z izjavo, da je morala svojega moža iz nezavesti prebuditi z zabadanjem igle v testise.
Oglej si celoten članek

Ko so že vsi mislili, da Courtney ne more več šokirati in da javnost pozna že vse podrobnosti o ljubezenski zvezi z legendarnim pevcem skupine Nirvana, je razkrila še eno čudaško "podrobnost".

 

Čudaška pomoč

V dokumentarnem filmu, ki ga je glasbena televizija VH1 posnela o njenem življenju, je 45-letna zvezdnica opisala, kako je poskrbela za Kurta, kadar je zaradi poživil omedlel.

 

"Morala sem ga pretepati, ga prekrivati z ledom in mu zabadati igle v jajca. Drugače se sploh ni prebudil. To me je resnično jezilo, saj sem sovražila igrati medicinsko sestro."

 

Courtney je med drugim spregovorila tudi o odnosu z mediji po Kurtovi smrti. "Ljudje so me stalno vlačili po zobeh in to me je močno prizadelo. Bilo je grozno, potrebovala sem veliko časa, da sem se naučila živeti s tem," je dodala za konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.