Magazin > VIP
35 ogledov

"Kurtu sem zabadala igle v jajca"

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Cobainova vdova Courtney Love je v novem dokumentarnem filmu, ki ga je posnela za televizijo VH1, šokirala javnost z izjavo, da je morala svojega moža iz nezavesti prebuditi z zabadanjem igle v testise.

Ko so že vsi mislili, da Courtney ne more več šokirati in da javnost pozna že vse podrobnosti o ljubezenski zvezi z legendarnim pevcem skupine Nirvana, je razkrila še eno čudaško "podrobnost".

 

Čudaška pomoč

V dokumentarnem filmu, ki ga je glasbena televizija VH1 posnela o njenem življenju, je 45-letna zvezdnica opisala, kako je poskrbela za Kurta, kadar je zaradi poživil omedlel.

 

"Morala sem ga pretepati, ga prekrivati z ledom in mu zabadati igle v jajca. Drugače se sploh ni prebudil. To me je resnično jezilo, saj sem sovražila igrati medicinsko sestro."

 

Courtney je med drugim spregovorila tudi o odnosu z mediji po Kurtovi smrti. "Ljudje so me stalno vlačili po zobeh in to me je močno prizadelo. Bilo je grozno, potrebovala sem veliko časa, da sem se naučila živeti s tem," je dodala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.