Kutcher bo zamenjal Sheena

Foto: Žurnal24 Ashton prek je Twitterja dražil fane. (Foto: Reuters)
Zdaj je tudi uradno: Ashton Kutcher bo v seriji Dva moža in pol zamenjal samodestruktivnega Charlieja Sheena.
Oglej si celoten članek

Ena trenutno najbolj vročih tem v Hollywoodu je zdaj končno dobila svoj epilog. Charlieja Sheena, ki se je sprl s svojimi delodajalci, bo v seriji Dva moža in pol zamenjal Ashton Kutcher.

Snemanje nove sezone se bo začelo poleti.

"Komaj čakam, da bom začel delati s to čudovito ekipo. Verjamem, da bom oder napolnil s smehom, ki bo odmeval v domovih gledalcev," je Kutcher zapisal v izjavi in dodal: "Ne morem zamenjati Charlieja Sheena, bom pa dal vse od sebe, da bom nasmejal ljudi."

Asthon je sicer novico že nakazal preko Twitterja, s tem ko je objavil zelo sumljivo vprašanje: "Kolikšen je kvadratni koren od 6,25?" Odgovor je dva in pol.

Kutcher naj bi na epizodo dobil milijon dolarjev (dobrih 706 tisoč evrov), kar je precej manj kot Sheen, a precej več kot bi dobil kateri koli drug igralec z A liste. Ta je menda dobil 1,4 milijona evrov.

V igri naj bi bili tudi igralci John Stamos, Rob Lowe in Hugh Grant.

Na novico se je (zelo zagrenjeno) odzval tudi Sheen. Zapisal je: "Ashton Kutcher je ljubek in briljanten komik. O, počakajte, tudi jaz sem!!! Amerika, uživajte v oddajah, uživajte v gledanju 2.0 v demo verziji vsak ponedeljek, WB. Uživaj planet Chuck (Chuck Lorre - ustvarjalec in izvršni producent serije - op. a.), Ashton. Tam ni nobenega zraka, smeha, lojalnosti ali ljubezni."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.