Magazin > Film & Glasba & TV
88 ogledov

Kutcher bo zamenjal Sheena

Ashton prek je Twitterja dražil fane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Zdaj je tudi uradno: Ashton Kutcher bo v seriji Dva moža in pol zamenjal samodestruktivnega Charlieja Sheena.

Ena trenutno najbolj vročih tem v Hollywoodu je zdaj končno dobila svoj epilog. Charlieja Sheena, ki se je sprl s svojimi delodajalci, bo v seriji Dva moža in pol zamenjal Ashton Kutcher.

Snemanje nove sezone se bo začelo poleti.

"Komaj čakam, da bom začel delati s to čudovito ekipo. Verjamem, da bom oder napolnil s smehom, ki bo odmeval v domovih gledalcev," je Kutcher zapisal v izjavi in dodal: "Ne morem zamenjati Charlieja Sheena, bom pa dal vse od sebe, da bom nasmejal ljudi."

Asthon je sicer novico že nakazal preko Twitterja, s tem ko je objavil zelo sumljivo vprašanje: "Kolikšen je kvadratni koren od 6,25?" Odgovor je dva in pol.

Kutcher naj bi na epizodo dobil milijon dolarjev (dobrih 706 tisoč evrov), kar je precej manj kot Sheen, a precej več kot bi dobil kateri koli drug igralec z A liste. Ta je menda dobil 1,4 milijona evrov.

V igri naj bi bili tudi igralci John Stamos, Rob Lowe in Hugh Grant.

Na novico se je (zelo zagrenjeno) odzval tudi Sheen. Zapisal je: "Ashton Kutcher je ljubek in briljanten komik. O, počakajte, tudi jaz sem!!! Amerika, uživajte v oddajah, uživajte v gledanju 2.0 v demo verziji vsak ponedeljek, WB. Uživaj planet Chuck (Chuck Lorre - ustvarjalec in izvršni producent serije - op. a.), Ashton. Tam ni nobenega zraka, smeha, lojalnosti ali ljubezni."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.