Kylie Jenner: Oboževalci se ji zaradi te hibe smejijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi najbogatejša mlada milijarderka ne more kupiti popolnosti …
Oglej si celoten članek

Najmlajša milijarderkana svetu in članica klana Kardashian, Kylie Jenner, je na Instagramu objavila fotografijo svojih stopal, kar ne bi bilo nič nenavadnega, če njen srednji prst ne bi bil veliko krajši od ostalih. Oboževalci so to podrobnost seveda takoj opazili. Kylie je ugled svojih stopal želela oprati tako, da je objavila stopala svoje starejše sestre Kendall, ki pa ima en prst veliko daljši od ostalih, kar so ji oboževalci kar malo zamerili. Na Instagramu je še razložila, da si je sredni prst zlomila v osnovni šoli. 

Čeprav se 22-letnica trudi na Instagramu pokazati popolne fotografije svojih atributov, pa je jasno, da je tudi ona samo človek, ki ima tudi kakšno pomanjkljivost. Kylie sicer nikoli ni priznala nobene lepotne operacije, čeprav so si oboževalci enotni, da so njene prsi v zadnjem času videti veliko bujnejše. 22-letnica je priznala le to, da si je ustnice in lica popravila s pomočjo polnil. 

 

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.