Magazin > VIP
11206 ogledov

Kylie Jenner: Oboževalci se ji zaradi te hibe smejijo

Kylie Jenner Profimedia
Tudi najbogatejša mlada milijarderka ne more kupiti popolnosti …

Najmlajša milijarderkana svetu in članica klana Kardashian, Kylie Jenner, je na Instagramu objavila fotografijo svojih stopal, kar ne bi bilo nič nenavadnega, če njen srednji prst ne bi bil veliko krajši od ostalih. Oboževalci so to podrobnost seveda takoj opazili. Kylie je ugled svojih stopal želela oprati tako, da je objavila stopala svoje starejše sestre Kendall, ki pa ima en prst veliko daljši od ostalih, kar so ji oboževalci kar malo zamerili. Na Instagramu je še razložila, da si je sredni prst zlomila v osnovni šoli. 

Čeprav se 22-letnica trudi na Instagramu pokazati popolne fotografije svojih atributov, pa je jasno, da je tudi ona samo človek, ki ima tudi kakšno pomanjkljivost. Kylie sicer nikoli ni priznala nobene lepotne operacije, čeprav so si oboževalci enotni, da so njene prsi v zadnjem času videti veliko bujnejše. 22-letnica je priznala le to, da si je ustnice in lica popravila s pomočjo polnil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what’s meant for me will always be 🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice