Magazin > VIP
5718 ogledov

Uauu, naša estradnica v ekskluzivni posel s Kardashiankami!

Kim Kardashian Instagram
Srečno naključje ali pametna poslovna poteza?

Tina Semolič, simpatična dolgonoga Primorka, ki se je Sloveniji že pred leti predstavila v šovu Big Brother, je od takrat živela precej razburljivo življenje in to od Milana do Los Angelesa, danes pa v domačem Kopru vodi uspešen butik, katerega del je tudi zgodba s slavnimi sestrami Kardashian. Tina je namreč ekskluzivna uvoznica za modno znamko, pod katero sta podpisani Kendall in Kylie Jenner. 

"Do zastopništva sem prišla tako, da sem naredila raziskavo in spoznala ljudi, ki so znamko pripeljali v Evropo. Po dolgem pogajanju pa mi je le uspelo dobiti zastopništvo za bivšo Jugoslavijo. Znamka je konec oktobra prišla na slovenski trg. Modni kosi KK so zelo zaželeni in naše stranke jih z velikim navdušenjem oblačijo. Kolekcija je barvita in zelo zanimiva. Še posebno športni del je zelo atraktiven in drugačen. Cene KK so dosegljive in zmerne. Kvaliteta je visoka in design ekstra. Kolekcija pomlad poletje 2020 pa bo še bolj navdihnila naše stranke, saj je še bolj barvita in nenavadna. Se že veselim objav slik stylingov. Kajti pomladi bo aktivna tudi moja spletna stran Tinasvibe, ki bo prava modna revolucija. Na spletu bodo poleg znamke KK tudi ostale znamke, ki jih sama izbiram in med seboj kombiniram. Verjemite, nobena ne bo ostala ravnodušna nad modno izkušnjo, ki jo pripravljam," je razkrila Tina. 

Dolgonoga lepotica je sicer tudi sama živela v kraju, kjer živijo slavne sestre. "Tako je, v LA sem živela dve leti, in sicer v Calbasas, kjer živijo tudi Kardashianke. Sama jih sicer še nisem spoznala, vendar sem bila na zabavah, kjer so bile tudi one. Moja kolegica je njihova bližnja soseda, tako da morda pa jih le srečam na domačem vrtu in spijemo kavico (he, he). ZDA je ok, vendar Evropi ni kos nobeden kontinent. Tako, da sem se odločila priti nazaj in s seboj pripeljati nekaj ameriškega. Zelo sem vesela, da sodelujem s to znamko," je povedala. 

Komentarjev 2
  • diflati 22:55 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Snežinko 11:13 31.december 2019.

    “Dolgonoga lepotica” Ana? Če je tole lepotica potem je Šarec mister sveta...

Sorodne novice