Magazin > VIP
6453 ogledov

Kylie Jenner spet samska

Kylie Jenner Instagram
Očitno Kardashianke nimajo sreče v ljubezni.

Kylie Jenner naj bi bila spet samska, piše ameriški spletni portal TMZ. Vir blizu para je potrdil, da sta Kylie in Travis Scott nekaj časa delala na tem, da bi jima uspelo, a da sta se, vsaj za zdaj, odločila, da stopita korak nazaj. Čeprav sta bila čez poletje neločljiva, Travis se je celo zelo izkazal, ko je za rojstni dan svoje partnerke pritličje njune hiše prekril s cvetnimi lističi, a očitno ni bilo vse tako, kot je videti na prvi pogled. 

Do hude krvi je prišlo že v začetku leta, ko so zaokrožile govorice, da naj bi Travis Kylie prevaral, čeprav je to ostro zanikal. Par se je takrat odločil za skupne počitnice in zakrpal nesoglasja, a ne za dolgo. Najbolj očitno, da nekaj ni v redu, je bilo konec tedna, ko se je Kylie sama s hčerko Stormi udeležila poroke Justina in Hailey Bieber. Kot par pa sta se zadnjič skupaj pojavila konec avgusta. Nekdanja golobčka sta se sicer spoznala leta 2017 in že po nekaj mesecih poznanstva je bila Jennerjeva noseča. 

Vir še trdi, da tokrat naj ne bi bilo prvič, da sta si vzela pavzo, še vedno pa njuna hči Stormi ostaja njuna prioriteta. Kylie se sicer veliko druži Jadenom Smithom, sinom Willa Smitha, a viri pravijo, da je med njima le prijateljstvo in nič drugega.

Komentarjev 3
  • perhan63 23:35 02.oktober 2019.

    ura aaaaa vsi na prasico...navalite črnuhi