Magazin > VIP
8191 ogledov

Kylie Jenner čaka cel maraton lepotnih posegov

kylie jenner
Pravi, da nikoli več ne bo rodila.

Kylie Jenner, ki je pred kratkim rodila hčerko Stormi, se pripravlja na maraton lepotnih posegov, ki se jih 20-letnica zelo veseli. Prvi obisk pri kirurgu je že opravila. Paparaci so jo ujeli v Miamiju, kjer si je ustnice, ki naj bi si jih povečala s polnili, prekrivala z jopico. "Sestram je povedala, da je bil najboljši dan v njenem življenju, ko si je lahko spet povečala ustnice. Sovražila je svoj videz, saj so se njene ustnice med nosečnostjo zmanjšale, povečati pa si jih v tem času ni smela,“ je povedal vir, ki je še dodal, da bi lahko bilo za Kylie zelo nevarno, če bo opravila vse posege naenkrat. "Kylie načrtuje tudi nekaj neinvazivnih posegov za izgubo kilogramov. Zdravniki so ji to odsvetovali. Poleg tega ji bodo s polnili napolnili ustnice in gube po obrazu.“

Resničnostna zvezdnica naj bi tudi izjavila, da nikoli več ne bo rodila, ker se s svojim videzom med nosečnostjo ni mogla sprijazniti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.