Magazin > VIP
7548 ogledov

To je razlog, da sta se Kylie Jenner in Travis Scott razšla

kylie jenner, travis scott Profimedia
Ta teden je presenetila vest, da se je mlajša sestra Kim Kardashian, Kylie Jenner, po dveh letih in skupni hčerkici razšla z raperjem Travisom Scottom.

Na zunaj je bilo videti, da sta idealen par. Oba mlada in zelo uspešna, še zlasti 22-letna Kylie, ki je že pri tako mladih letih na noge postavila pravi mali makeup imperij. Njuno ljubezen je okronalo rojstvo hčerkice Stormi in zdelo se je, da je sreča popolna, a so se nad njiju menda že pred časom zgrnili temni oblaki, ko se je govorilo, da je bil Travis lepotici nezvest.

A to ni bil razlog za razhod. "Imela sta več težav, zaradi katerih sta se odločila, da naredita premor,“ je vir povedal reviji People, največja težava pa naj bi bila ta, da sta se njuna pogleda na prihodnost močno razlikovala. Kylie se je vse bolj osredotočala na družino in si menda močno želela še enega otroka, Travisa pa trenutno zanima le njegova kariera. "Ni ji pripravljen dati tega, kar si želi,“ je še dodal vir.

kylie jenner, travis scott | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.