Magazin > VIP
7846 ogledov

Ta Kardashianka odložila vse krpice in pokazala, zakaj izstopa

Kardashian
Nič čudnega, da je najbolj plačan model na svetu!

Čeprav Kendall Jenner velja za najbolj vase zaprto izmed sester Kardashian, pa mladenka pozabi na vse, ko stopi pred fotografski objektiv. 23-letnica je ena najbolj plačanih manekenk v svetu visoke mode in ta konec tedna je dokazala, zakaj je temu tako. Njeno telo je namreč naravnost nadzemeljsko in se ne more primerjati z oblinami njenih sester, ki so sicer zelo zapeljive, a tako popolnega manekenskega telesa kot ga ima Kendall, pač nima nobena!

Ken je sicer priznala, da si nekoč zaradi svojega videza ni upala iz hiše, saj je imela velike težave z aknami. No, danes ne le, da stopi iz hiše, ampak njeno lepoto občuduje cel svet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

w/ @mertalas 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Komentarjev 2
  • Skipi 09:15 22.julij 2019.

    In kaj se vidi ....nič..enako kot če bi bila oblečena. Boring.......

  • Snežinko 09:09 22.julij 2019.

    Spet eden tistih člankov... Spoštovana novinarka: daj mi povedat ENO lastnost, ki je nadzemeljska??? Ima telo kot na tisoče ostalih žensk, seveda bogato popravljeno z operacijami. Prav nič "nadzemeljskega" ni na njej in seveda najde kar nekaj lepših od nje. ...prikaži večje. Med drugim bi jo rad videl po tuširanju, ko se sperejo tiste kile pudra in ostale nesnage dol. Imaš pa prav, da izstopa: po samohvali in prepričanju, da je nekaj več od ostalih "zemljanov". No, očitno nekatere novinarke prepriča...