Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Zaradi Kanye Westa so ju izžvižgali

Kylie Jenner kendall jenner
1/3
youtube.com
Na glasbenih nagradah Bilboard je slavila Taylor Swift, sestri Kendall in Kylie Jenner pa sta bili izžvižgani, med tem ko sta na oder vabili svaka Kanye Westa.

Na letošnjih Billboard nagradah je največ nagrad dobila plavolaska Taylor Swift, ki je dobila kar sedem nagrad. Pevka je na nagradah predstavila tudi najnovejši videospot za pesem Bad Blood, v katerem nastopa veliko zvezdnic – od igralk, do pevk in manekenk. Pevka je na prireditev prišla s fantom, DJ-jem Calvinom Harrisom, kjer sta uradno potrdila, da sta v zvezi. Internet je preplavljen z njunimi fotografijami, kjer se držita za roke, se objemata in si čestitata ob prejetju nagrade.

Na odru sta nastopili tudi plavolaski Britney Spears in Iggy Azalea, ki sta predstavili najnovejši pesem Pretty Girls, za katero sta prejšnji teden izdali videospot v stilu 80. let.

Enega od nastopov sta napovedali sestri Kendall in Kylie Jenner, ki sta bili izžvižgani, ko sta na oder povabili svaka Kanye Westa.

Sicer pa so med zmagovalci slavili tudi Sam Smith, One Direction, Justin Bieber in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.