Magazin > VIP
56117 ogledov

Nekdanja svakinja besna: Po Kobejevi smrti Kylie Jenner v težavah

kylie jenner Profimedia
Na Jennerjevo je besna kot ris.

Tragedija, ki je pred nekaj dnevi doletela družino Bryant in še tri druge družine, se je globoko dotaknila tudi Kylie Jenner, ki pravi, da se je v tem helikopterju tudi sama večkrat prevažala. Dobro je poznala tudi Kobejevega pilota, ki ga je označila za zelo prijaznega moškega.

Milijarderka je omenila tudi, da je svoji nečakinji Dream za tretji rojstni dan, ki ga je praznovala novembra lani, podarila polet s tem helikopterjem. Ta informacija je močno zbodlo dekličino mamo Blac Chyna, ki ni vedela, da je Dreamin oče Rob Kardashian svoji polsestri to dovolil.

blac chyna | Avtor: Profimedia Profimedia
"Česar Kylie ni omenila, je, da ji Chyna ni dovolila odpeljati hčerke na vožnjo s helikopterjem in da ji Chyna tudi nikoli ne bi dala dovoljenja,“ je v sporočilu za javnost zapisala zvezdničina odvetnica. "Noben starš ne bi smel naknadno izvedeti, da je njegov otrok sodeloval v nevarni dejavnosti. Chyna je bila razburjena, ko je izvedela za vožnjo s helikopterjem. O svojih pomislekih je obvestila tudi Roba. Chyna vztraja pri tem, da se to ne sme več zgoditi,“ je še pisalo v sporočilu.

Kot je znano, je v helikopterski nesreči, ki se je pripetila v nedeljo, umrlo devet oseb. 

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...


 

 

Komentarjev 6
  • Zdravko Lajh 20:46 03.februar 2020.

    World Miss Ugly ...

  • itconsua 08:44 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • mira01 11:05 31.januar 2020.

    izumetničene amer. spake

Sorodne novice