Kylie Jenner: Zelo sem bolna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kylie Jenner leži v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Kylie Jenner so včeraj prepeljali v bolnišnico. Več dni je trpela za slabostjo in vrtoglavico. Simptomi naj bi bili podobni gripi.
Kylie bi morala v nedeljo zvečer skupaj s sestrama Kendall in Kim Kardashian nastopiti na podelitvi emmyjev, a je bila prešibka. Da se dogodka ni udeležila, verjetno ne obžaluje. Za Kim in Kendall se namreč ni odvil najlepše …

Magazin Emmyji: Kim Kardashian in Kendall Jenner osramočeni na odru

Ob Kylie je v bolnišnici njen oče, Caitlyn Jenner, mama Kris je namreč v Parizu, kjer se odvija teden mode. Tam bi sicer morala biti tudi Kylie, ki sodeluje z blagovno znamko Balmain, s katero načrtuje lansiranje nove kolekcije ličil. Na Twitterju je razložila: „Na žalost sem zelo bolna in ne morem potovati. Zelo sem žalostna, da bom zamudila ta šov,“ je zapisala mlada bogatašinja in dodala, da je bilo sanjsko sodelovati s to znano modno blagovno znamko.

Kaj tono je s Kylie narobe, še niso razkrili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.