Kylie še vedno trpi zaradi raka

Foto: Žurnal24 Kylie trenutno promovira svoj zadnji album Aphrodite. (Foto: Pixsell)
Kylie Minogue je razkrila, da mora še vedno hoditi na terapije zaradi raka, ki ga je sicer prebolela že pred leti. Jemati mora tudi močna zdravila, ki pa imajo zelo neprijetne stranske učinke.
Oglej si celoten članek

"Počutim se grozno, stalno imam glavobole, znam biti raztresena in izgubljena, pogosto tudi jočem," je povedala Kylie, ki so ji raka na dojki odkrili pred petimi leti.

 

"Ko obiščem svojega onkologa, si ne morem pomagati, da ne bi jokala. Bolečine so prehude, želim si, da bi mi nekako pomagal, a pravi, da moram stisniti zobe. Upam, da bom s terapijo prenehala naslednje leto, kar bi bilo čudovito."

 

Glasba jo drži pokonci

42-letna zvezdnica pa kljub temu svoje pevske kariere noče obesiti na klin, saj jo nastopi in snemanje glasbe osrečujejo.

 

"Na poti k okrevanju mi je pomagala ravno moja glasba. Med terapijami vedno razmišljam o turneji, moram se osredotočiti na prihodnost," je še razkrila pevka, ki je trenutno polno zaposlena s promoviranjem albuma Aphrodite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.