Magazin > VIP
21 ogledov

Kylie še vedno trpi zaradi raka

Kylie trenutno promovira svoj zadnji album Aphrodite. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Kylie Minogue je razkrila, da mora še vedno hoditi na terapije zaradi raka, ki ga je sicer prebolela že pred leti. Jemati mora tudi močna zdravila, ki pa imajo zelo neprijetne stranske učinke.

"Počutim se grozno, stalno imam glavobole, znam biti raztresena in izgubljena, pogosto tudi jočem," je povedala Kylie, ki so ji raka na dojki odkrili pred petimi leti.

 

"Ko obiščem svojega onkologa, si ne morem pomagati, da ne bi jokala. Bolečine so prehude, želim si, da bi mi nekako pomagal, a pravi, da moram stisniti zobe. Upam, da bom s terapijo prenehala naslednje leto, kar bi bilo čudovito."

 

Glasba jo drži pokonci

42-letna zvezdnica pa kljub temu svoje pevske kariere noče obesiti na klin, saj jo nastopi in snemanje glasbe osrečujejo.

 

"Na poti k okrevanju mi je pomagala ravno moja glasba. Med terapijami vedno razmišljam o turneji, moram se osredotočiti na prihodnost," je še razkrila pevka, ki je trenutno polno zaposlena s promoviranjem albuma Aphrodite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.