La Toya fanta zalotila z Romkinjo

Foto: Facebook la toya
La Toya resnično nima sreče v ljubezni.
Oglej si celoten članek

La Toya, ki trenutno dela v enem izmed celjskih nočnih lokalov, je končno našla srečo v ljubezni, a le za kratek čas.

"Imela sem fanta, a sem ga v klubu, kjer delam, zasačila z Romkinjo. Njene spodnjice sem našla v svoji sobi in takoj mi je bilo jasno, koliko je ura, nič mi ni bilo treba spraševati. Ljudje mislijo, da sem blond, a meni je vse jasno. Slej kot prej vse izvem," pravi pornesa, ki odkrito priznava, da se z Romkinjami ne more kosati.

"Pa ne zato, ker bi bile lepše ali boljše od mene, pač pa zato, ker so vzgojene tako, da moškemu v vsem ustrežejo, jaz pa se tega ne grem. Kuhajo jim, perejo, nosijo svojo plačo in jim v postelji izpolnijo čisto vsako željo. Verjetno ga je to premamilo, ampak nič hudega, ko bo čas, bo že prišel pravi,"  še dodaja bujna svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:15 21. Avgust 2018.

    Kaj pa če je on bil cigan..?

  • 11:16 28. Januar 2018.

    Kako kdo lahko vara neko nagravžno putane? Temu se reče recipročnost. To poceni reklamo za najstarejšo dejavnost si lahko privošči …

  • 09:44 28. Januar 2018.

    Latoya, kolkrat je pa on brisal mačefit drugih decav s tvoje pičke in ksihta?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.