La Toya ima v postelji spet gnečo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
A ne takšno, kot bi si mislili …
Oglej si celoten članek

Naša najbolj slavna pornesa La Toya, ki se je pred kratkim upokojila iz industrije za odrasle, danes živi povsem običajno življenje. Trenutno se ukvarja s prenovo babičine hiše, v kateri tudi živi. "Meni karantena prav paše, da sem si malo oddahnila in upočasnila ritem življenja. Zdravo živim, kuham si sama in se pazim pred korono. V hiši sem preuredila že mojo sobo, dnevno sobo, balkon in vrt okoli hiše, naslednja je na vrsti kuhinja. Posebnih načrtov za drugo leto nimam oziroma raje ne govorim o njih, če se potem slučajno ne uresničijo,“ pravi La Toya, ki pa ima v postelji še vedno gnečo, a ne takšne kot včasih.

"Sedaj imam tri kužke, mešančke, in mačko. Vsi spijo z mano v postelji in me crtljajo. Je pa res kar nekaj dela tudi z njimi," pravi La Toya, ki jo že nekaj časa greje tudi srčni izbranec, s katerim pa skupne prihodnosti zaenkrat še ne načrtujeta. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    12:31 20. December 2020.

    So se ji spet zaredile (ne)sramne uši, po domače, picajzlji? Če je tako, se je spet parila z migranti - …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.