Magazin > VIP
21812 ogledov

La Toya ima v postelji spet gnečo

La Toya Facebook
A ne takšno, kot bi si mislili …

Naša najbolj slavna pornesa La Toya, ki se je pred kratkim upokojila iz industrije za odrasle, danes živi povsem običajno življenje. Trenutno se ukvarja s prenovo babičine hiše, v kateri tudi živi. "Meni karantena prav paše, da sem si malo oddahnila in upočasnila ritem življenja. Zdravo živim, kuham si sama in se pazim pred korono. V hiši sem preuredila že mojo sobo, dnevno sobo, balkon in vrt okoli hiše, naslednja je na vrsti kuhinja. Posebnih načrtov za drugo leto nimam oziroma raje ne govorim o njih, če se potem slučajno ne uresničijo,“ pravi La Toya, ki pa ima v postelji še vedno gnečo, a ne takšne kot včasih.

"Sedaj imam tri kužke, mešančke, in mačko. Vsi spijo z mano v postelji in me crtljajo. Je pa res kar nekaj dela tudi z njimi," pravi La Toya, ki jo že nekaj časa greje tudi srčni izbranec, s katerim pa skupne prihodnosti zaenkrat še ne načrtujeta. 

 

Komentarjev 1
  • ode 12:31 20.december 2020.

    So se ji spet zaredile (ne)sramne uši, po domače, picajzlji? Če je tako, se je spet parila z migranti - obrezanimi kozojepci, ki so dokazano prenašalci tega zajedalca.

Sorodne novice