Magazin > VIP
7398 ogledov

Na ta način želi La Toya priti do dodatnega zaslužka

La Toya Facebook
Ni edina, kar nekaj znanih Slovenk se poslužuje podobnega.

Naša najbolj znana pornesa La Toya Lopez na Facebooku razprodaja luksuzne kose svoje garderobe. A če ste mislili, da gre za seksi spodnje perilo, ste se zmotili. La Toya namreč prodaja povsem vsakdanje kose znamk Gianni Versace in Dolce & Gabbana, vse v številki 42. Vijolični suknjič in krilo, ki sta bila v lasti njena mame in sta stala okoli 1000 evrov, prodaja za 200 evrov.

La Toya | Avtor: Facebook Facebook

S čim točno se trenutno ukvarja naša pornesa, ni znano, je pa pred kratkim iskala soigralca za svoj novi porno film, preizkusila pa se je tudi kot DJ. Na spletu še najbolj prah dviguje z objavami, na katerih je videti občutno pomlajena, izgubila pa je tudi nekaj kilogramov. A brez drame ne gre, saj je pred kratkim zapisala, da je žrtev zlorabe. Vroča linija, na kateri se je nekoč oglašala, namreč še vedno uporablja njeno ime in s tem, po njenih besedah, zavaja stranke, ki mislijo, da se na sporočila še vedno oglaša La Toya. Sama pravi, da trenutno le počiva in da ji ne paše nič drugega. 

La Toya | Avtor: Facebook Facebook

Sicer pa ni edina znana Slovenka, ki prodaja svoja rabljena oblačila znanih blagovnih znamk, pred časom so to počele tudi Maja Bulc, Sabina Remar in Danica Lovenjak. 

Komentarjev 3
  • Vasilij Vasquez 12:10 31.julij 2019.

    Vsak k kupuje naj z uno UV lucko pogleda, ce so kaksni ostanki sperme. Sicer pa mislm da bo koncni kupec kak tip ki se oblaci v zensko.

  • mizimazi 09:26 31.julij 2019.

    sej ona je pa še bl zmečkana in pohojena...še svojmu psu neb dal da jo nategne...

  • sam50 07:52 31.julij 2019.

    Versace je sigurno od "dol",glede na to kako je pomečkan....

Sorodne novice