Magazin > VIP
18857 ogledov

Stare zamere? Jan Plestenjak Arturju Šternu speljal dekle

Artur Štern POP-TV-2
Artur Štern pravi, da se za "babe" ni nikoli tepel.

Doktor znanosti, pesnik, pisatelj in esejist, ki bo kmalu izdal novo pesniško zbirko Apojada, v kateri je napisal kar 10 tisoč kitic, Artur Štern, nam je izdal, da je nekoč svojo ljubezen prepustil Janu Plestenjaku.

"Babo mi je spi****, no, prepustil sem mu jo. To je bila moja zadnja pred žena (Artur se je namreč petkrat poročil, a ne pravno formalno, op. a.) in sem jima dal priložnost," je o dogodku iz daljnega leta 2000 zaupal Štern. Sicer pa ima Artur z vsemi svojimi nekdanjimi dekleti lepe odnose, tudi s porno zvezdnico La Toyo, ki jo je ta teden na Facebooku okronal za "kravisimmo", kar naj bi bil pozitiven vzdevek.

Poroka Magazin Bivša Jana Plestenjaka in Roka Benkoviča se je poročila

"Saj jo imam rad. Vse moje bivše so luštkane, nobene ne preziram. Vse imam rad. La Toya je carica, se kar pogosto slišiva in je kar simpatična. Zato me je imela tako rada in jaz njo, ker sva tiste vrste človeka 'od pekla do raja'," še dodaja. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice