Magazin > VIP
38181 ogledov

Kaj se dogaja z Arturjem Šternom?

Artur Štern POP-TV-2
Ne boste verjeli, kako je opisal svojo partnerko.

Artur Štern v življenju še vedno prisega na dve stalnici. Še vedno piše in že več kot šest let ljubi svojo Mijo. Večkrat na dan se tudi na smrt skregata, a uživata v tej popolni nepopolnosti. "Ravno se iz Lovrana vračava na Štajersko, še prej pa se ustaviva v Ljubljani, saj ima Mija bolnega očeta, ki ga mora malo pocrtljati," se je na naš klic odzval Artur in nam brez zavor povedal zelo veliko o svojem delu in razmerju. 

Artur Štern | Avtor: mediaspeed mediaspeed
"Jaz sledim neki spontanosti in če mi nekaj paše, ne vem, zakaj bi menjal zmagovitega konja. Če ne gre, pa je potrebno zamenjati. Ona ima zelo lepe lastnosti, v prvi vrsti je izredno poštena in sočutna. Meni osebno tudi zelo seksualno privlačna, čeprav je debela, ampak meni so pač take ženske všeč. Ima proporce, razmerje med boki in pasom, se pravi relativno ozek pas in široke boke. Ta velika razlika mi je všeč in ona to ima. Recimo, tudi škili in meni je to pri ženskah od nekdaj zelo všeč. Te nenavadne poteze, ki jih ne najdeš vsak dan. Zabavava se, na tej intelektualni ravni mi sicer ne more popolnoma parirati, hkrati pa ima zelo dober občutek za to, kaj je dobro in kaj ne. Če se rabim pogovarjati o poeziji, se pač ne bom z njo, se bom z nekom drugim. Itak pa se o tem ne rabim pogovarjati, ker jo pač vsak dan ustvarjam," o svoji ljubezni, ki jo z Mijo živita med Krasom, Primorsko in Štajersko, pove Artur in doda: "Vsak dan se seveda kar ornk skregava, parkrat, potem pa sva čez dve minuti spet v redu."

Sicer pa se Artur trenutno strastno in plodno ukvarja s tretjim delom svoje pesniške zbirke: "Jaz osebno pišem ta svoj ep, ki se bere naprej in nazaj. Včeraj sem napisal 7417 kitico. Zadnje dni sem zelo ustvarjalen in napišem 20 do 30 kitic na dan. V zelo majhni nakladi sem izdal že dva dela Atojade, v obeh skupaj je do 6000 kitic, trenutno pa sem na polovici tretje, ki jo bom končal letos. Tematika je to, kar si človek želi od življenja. Vse je notri, od lastnih izkušenj, modrovanj, citatov, humorja, zajebancije, absurda. Zelo veliko dam na ritem, rime, izmišljujem si nove besede in uporabljam vse jezike, ki jih obvladam. Je ena taka mešanica vsega, ki ji človek nikoli ne pride do dna. Če preveč na enkrat pokonzumiraš, izgubiš občutek , če se posvetiš eni sami kitici, pa lahko najdeš notri ogromno. Če vzameš kilometer snega, ni nič, če vzameš eno snežinko, pa je čisto nekaj svojskega."

Komentarjev 6
  • stanci 20:56 31.marec 2018.

    Meni je pa neumen. Uboga gospa, ki se ne zaveda s kakšnim bedakom prijateljuje... Očitno si ne najde boljšega...

  • Zdene Iskra 21:25 30.marec 2018.

    Če preveč "rabiš" se obrabi. Obstaja tudi glagol "morati".

  • borut08 20:51 30.marec 2018.

    V vinu je resnica,vsaj ne laze.

Sorodne novice