La Toya se bo preselila v tujino

Foto: Studio sloverotika
Foto: Studio sloverotika
Slovensko porneso mika kariera čez mejo.
Oglej si celoten članek

Potem ko je že večkrat dobila potrdilo več vedeževalk, da bo letos aprila spoznala resnega fanta in se preselila čez mejo, pornesa La Toya resno razmišlja, da bi to resnično storila. Najbolj jo mika Italija. "Tam sem že živela, znam govoriti italijansko, pogrešam državo, tam sem bila vedno malo odštekana in tam je tudi nekdo, ki mi je ostal pri srcu. Nič nimam izgubiti," je zaupala in dodala, da upa, da se bo njuno prijateljstvo razvilo v ljubezen.


Prednost je ta, da tudi njen prijatelj snema filme za odrasle in bi tako drug drugega sprejemala, pravi. "Že prej sva si bila všeč. Je z mojega področja in me razume, jaz pa njega," je še povedala.

V tujini bo tako nadaljevala kariero, ki jo je začela v Sloveniji. "Tam v sekundi dobiš svoj film. Prideš tja, se dogovoriš, naslednji dan pa že lahko snemaš. A potrebujem nekoga, ki mi bo pomagal in pazil name. Če skupaj snemaš, je pa toliko boljše," je še povedala in priznala, da se je k vedeževalki, ki je vedno pravilno napovedala dogodke, po nasvet obrnila že večkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:54 14. Januar 2014.

    Dildo.

  • 22:58 14. Januar 2014.

    Kako je ime slepcu?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.