Magazin > VIP
66 ogledov

La Toya se bo preselila v tujino

erotični sejem erotika Celje seks La Toya Studio sloverotika
Slovensko porneso mika kariera čez mejo.

Potem ko je že večkrat dobila potrdilo več vedeževalk, da bo letos aprila spoznala resnega fanta in se preselila čez mejo, pornesa La Toya resno razmišlja, da bi to resnično storila. Najbolj jo mika Italija. "Tam sem že živela, znam govoriti italijansko, pogrešam državo, tam sem bila vedno malo odštekana in tam je tudi nekdo, ki mi je ostal pri srcu. Nič nimam izgubiti," je zaupala in dodala, da upa, da se bo njuno prijateljstvo razvilo v ljubezen.


Prednost je ta, da tudi njen prijatelj snema filme za odrasle in bi tako drug drugega sprejemala, pravi. "Že prej sva si bila všeč. Je z mojega področja in me razume, jaz pa njega," je še povedala.

V tujini bo tako nadaljevala kariero, ki jo je začela v Sloveniji. "Tam v sekundi dobiš svoj film. Prideš tja, se dogovoriš, naslednji dan pa že lahko snemaš. A potrebujem nekoga, ki mi bo pomagal in pazil name. Če skupaj snemaš, je pa toliko boljše," je še povedala in priznala, da se je k vedeževalki, ki je vedno pravilno napovedala dogodke, po nasvet obrnila že večkrat.

Komentarjev 2