La Toya je šla na nov lepotni poseg, za kaj več trenutno nima denarja

Foto: Facebook
Foto: Facebook
In tudi k vročim fotkam ...
Oglej si celoten članek

Ena naših najbolj razvpitih porno zvezdnic, La Toya Lopez, ki se je pred leti umaknila iz erotične industrije in zaživela umirjeno življenju v rodnem Posočju, po dolgem času navdušuje z vročimi fotografijami.

Zadnja leta je namreč objavljala bolj zadržane fotografije, tokrat pa je oboževalce končno le razveselila s fotografijami svojega globokega dekolteja. In še nekaj je novega. Kljub temu da se je v zadnjih letih vrnila k bolj naravnemu videzu, se je po dolgem času odločila za nov lepotni poseg. 

Ker ima več časa za zdrav življenjski slog, je zgubila kar nekaj odvečnih kilogramov, sedaj pa se je odločila, da se ponovno zateče tudi po pomoč k lepotnim kirurgom. "Da z vami delim to izkušnjo, sem se odločila zato, ker se mora ženska v svojem telesu počutili najboljše. Sem se odločila za lepotni poseg, ker sem si želela polnejših ustnic in jih s pomočjo hialuronske kisline tudi dobila. S končnim rezultatom sem zelo zadovoljna," je povedala pred časom. Po najnovejših fotografijah sodeč pa je videti, da je svetlolaska svoj videz še osvežila, za zurnal24.si je povedala, da si je ustnice pri lepotnem kirurgu v roku enega leta osvežila še trikrat. "Če bi imela denar, bi se odločila še za kakšen poseg, a ne na obrazu. Recimo za liposukcijo, saj sem v času karanten nabrala kakšne štiri kilograme viška," pravi. 

Foto: Facebook Latoya

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:18 15. Junij 2022.

    To je to,ko je prepih v glavi!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.