Magazin > VIP
14873 ogledov

La Toya je šla na nov lepotni poseg, za kaj več trenutno nima denarja

La Toya Facebook
In tudi k vročim fotkam ...

Ena naših najbolj razvpitih porno zvezdnic, La Toya Lopez, ki se je pred leti umaknila iz erotične industrije in zaživela umirjeno življenju v rodnem Posočju, po dolgem času navdušuje z vročimi fotografijami.

Zadnja leta je namreč objavljala bolj zadržane fotografije, tokrat pa je oboževalce končno le razveselila s fotografijami svojega globokega dekolteja. In še nekaj je novega. Kljub temu da se je v zadnjih letih vrnila k bolj naravnemu videzu, se je po dolgem času odločila za nov lepotni poseg. 

Ker ima več časa za zdrav življenjski slog, je zgubila kar nekaj odvečnih kilogramov, sedaj pa se je odločila, da se ponovno zateče tudi po pomoč k lepotnim kirurgom. "Da z vami delim to izkušnjo, sem se odločila zato, ker se mora ženska v svojem telesu počutili najboljše. Sem se odločila za lepotni poseg, ker sem si želela polnejših ustnic in jih s pomočjo hialuronske kisline tudi dobila. S končnim rezultatom sem zelo zadovoljna," je povedala pred časom. Po najnovejših fotografijah sodeč pa je videti, da je svetlolaska svoj videz še osvežila, za zurnal24.si je povedala, da si je ustnice pri lepotnem kirurgu v roku enega leta osvežila še trikrat. "Če bi imela denar, bi se odločila še za kakšen poseg, a ne na obrazu. Recimo za liposukcijo, saj sem v času karanten nabrala kakšne štiri kilograme viška," pravi. 

Latoya | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:18 15.junij 2022.

    To je to,ko je prepih v glavi!!!

Sorodne novice