Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Danijel odšel, LaToya prišla kot svetovalka

danijel Planet TV
Resničnostni šov Bar je zapustil Dolenjec Danijel, ki je to tudi pričakoval. Ostali Barovci pa so dobili okrepitev – svetovalko LaToyo in neizkušenega Nejca.

Bar je zapustil prvi moški tekmovalec, Dolenjec Danijel. Ta je že pred podelitvijo plusov in minusov napovedal, da bo zasedel prvi vroči stol ter da mu bo nasproti zagotovo sedel kralj čistoče Emi.

Poleg tega, da so stanovalci ostali brez enega moškega, so dobili kar štiri nove člane. Dve uradni Barovki in dva povsem nova gosta. Kim in Ivona sta tudi uradno postali del šova, Nataša pa se je poslovila. A to še ni vse. Med tem, ko so tekmovalci sedeli v Baru in spremljali oddajo v živo, sta v stanovanje prišla dva nova sostanovalca.

Prvi je Nejc, ki je njihov novi sodelavec in sotekmovalec. Druga pa je Sloveniji že znana – LaToya. Ta v Bar ni prišla delat in streč, pri čemer so si tekmovalci vidno oddahnili, ampak je v stanovanje prišla kot svetovalka. Tekmovalci se bodo njej lahko zaupali, jo prosili za nasvet in podobno. Poleg tega je Barovce čakalo še eno presenečenje. Nejc in LaToya sta dobila sobo zase, vsi ostali tekmovalci pa se bodo morali stisniti v dnevni sobi in drugi spalnici. 

Tedenski izziv za enega od tekmovalcev pa je, da postane pomočnik mesarja. Koga bodo gledalci izbrali za to nalogo, pa bomo videli v naslednjem tednu.

Komentarjev 2
  • patrijarh 17:06 22.marec 2015.

    Ležanje na hrbtu.

  • Janez_53 12:26 22.marec 2015.

    Katero področje pa bo Latoya pokrivala s svojim "svetovanjem"???