Ladiko sredi vodenja zamenjal Bergant, to pravijo naši viri

Foto: Stane Sršen, RTV Slovenija
Foto: Stane Sršen, RTV Slovenija
Na odgovore RTV Slovenija o sinočnjem dogajanju med vodenjem Slovenske kronike še čakamo.
Oglej si celoten članek

Po približno sedmih minutah vodenja Slovenske kronike je voditelja Dejana Ladiko zamenjal Igor E. Bergant, ki je bil kot voditelj Odmevov že v pripravljenosti. Ko je od Ladike prevzel vodenje, je povedal, da je zaradi nepredvidenega dogodka v studiu prišlo do manjših sprememb. 

Nerazločen govor V Dnevniku zamenjali voditelja, kaj se je dogajalo v studiu?

Ladiki se je po vodenju Dnevnika začelo zatikati pri branju, kar so opazili tudi gledalci. "Zdržal je do konca in povedal vse v polzavesti,“ je nekdo zapisal na Twitterju, kjer se je ugibalo tudi, kaj se je s priljubljenim voditeljem zgodilo.

Na odgovore RTVS, kako se Ladika počuti danes, še čakamo, naši viri blizu nacionalki pa pravijo, da je z njim vse v redu.

Želimo mu hitro okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 10:43 3. Februar 2020.

    Takole: pri nas imajo novinarji nedokončano osnovno šolo. Nobenega "vira" ni potrebno, da bi povedal, da je Bergant zamenjal Ladiko. …

  • 19:54 30. Januar 2020.

    ne vem zakaj tolk pametujete okol tega primera ... človeku je blo slabo in kaj ... zdravniki ga bodo pregledal …

  • 06:22 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.