Magazin > Film & Glasba & TV
82891 ogledov

Ladiko sredi vodenja zamenjal Bergant, to pravijo naši viri

dejan ladika Stane Sršen, RTV Slovenija
Na odgovore RTV Slovenija o sinočnjem dogajanju med vodenjem Slovenske kronike še čakamo.

Po približno sedmih minutah vodenja Slovenske kronike je voditelja Dejana Ladiko zamenjal Igor E. Bergant, ki je bil kot voditelj Odmevov že v pripravljenosti. Ko je od Ladike prevzel vodenje, je povedal, da je zaradi nepredvidenega dogodka v studiu prišlo do manjših sprememb. 

Dejan Ladika Nerazločen govor Magazin V Dnevniku zamenjali voditelja, kaj se je dogajalo v studiu?

Ladiki se je po vodenju Dnevnika začelo zatikati pri branju, kar so opazili tudi gledalci. "Zdržal je do konca in povedal vse v polzavesti,“ je nekdo zapisal na Twitterju, kjer se je ugibalo tudi, kaj se je s priljubljenim voditeljem zgodilo.

Na odgovore RTVS, kako se Ladika počuti danes, še čakamo, naši viri blizu nacionalki pa pravijo, da je z njim vse v redu.

Želimo mu hitro okrevanje.

Komentarjev 16
  • banja 10:43 03.februar 2020.

    Takole: pri nas imajo novinarji nedokončano osnovno šolo. Nobenega "vira" ni potrebno, da bi povedal, da je Bergant zamenjal Ladiko. To je videl vsak, ki je gledal oddajo. Ne ponižujte sami sebe, že tako ste v zadnjih dveh dekadah v ...prikaži večv očeh mnogih ljudi neki nebodigatreba poklic. Preveč vas je, ki vam je zdajšnji režim zlomil hrbtenico.

  • Avatar praufo
    praufo 19:54 30.januar 2020.

    ne vem zakaj tolk pametujete okol tega primera ... človeku je blo slabo in kaj ... zdravniki ga bodo pregledal ... ne vem zakaj vso to zatikanje in da so eni kr zadrogiran al pa pijani ... ni nujno ... ...prikaži več jest ne vem če so po ambulantah ali bolnicah samo pijančki al pa drogiranci ... to je samo spletkarjenje in natolcevanje brez vsake osnove ... zame je gospod dober napovedovalec in ga spoštujem

  • ponsicar 06:22 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks