Lady Gaga je za Žižka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Lady Gaga prijateljuje s filozofom Slavojem Žižkom.
Oglej si celoten članek

Pevka Lady Gaga in slovenski filozof Slavoj Žižek sta postala zelo dobra prijatelja, poročajo ameriški mediji.

Zvezdnica naj bi se z Žižkom zbližala, ko se je razhajala s svojim dolgoletnim fantom Lucom Carlom, konec marca pa je filozofa podprla na shodu sindikata učiteljev in predavateljev (UCU) v Londonu. Kot ugotavljajo mediji, je Žižek očitno magnet za lepa dekleta – med drugimi je bil namreč poročen z argentinsko manekenko Analio Hounie.

Žižek: Moram vas razočarati
V svojem blogu z naslovom Komunizem ne pozna pošasti (Communism Knows No Monster) je Žižek Lady Gaga poimenoval "moja dobra prijateljica", o njej pa zapisal: "V svojih kostumih, videospotih in celo v svoji glasbi Lady Gaga izraža svojo teorijo."

Pevkin predstavnik za odnose z javnostmi prijateljstva ameriške pevke in slovenskega filozofa ni želel komentirati, Žižek pa je o novici dejal: "Zelo mi je žal, da vas bom moral razočarati. Vse skupaj je fake. Edina stvar, ki sem jo s pevko delil, je bila podpora stavki."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.