Magazin > VIP
35 ogledov

Lady Gaga je za Žižka

Žižek gleda le piratske DVD – zaradi napisa v ameriški trgovini: Če gledate pira Žurnal24 main
Pevka Lady Gaga prijateljuje s filozofom Slavojem Žižkom.

Pevka Lady Gaga in slovenski filozof Slavoj Žižek sta postala zelo dobra prijatelja, poročajo ameriški mediji.

Zvezdnica naj bi se z Žižkom zbližala, ko se je razhajala s svojim dolgoletnim fantom Lucom Carlom, konec marca pa je filozofa podprla na shodu sindikata učiteljev in predavateljev (UCU) v Londonu. Kot ugotavljajo mediji, je Žižek očitno magnet za lepa dekleta – med drugimi je bil namreč poročen z argentinsko manekenko Analio Hounie.

Žižek: Moram vas razočarati
V svojem blogu z naslovom Komunizem ne pozna pošasti (Communism Knows No Monster) je Žižek Lady Gaga poimenoval "moja dobra prijateljica", o njej pa zapisal: "V svojih kostumih, videospotih in celo v svoji glasbi Lady Gaga izraža svojo teorijo."

Pevkin predstavnik za odnose z javnostmi prijateljstva ameriške pevke in slovenskega filozofa ni želel komentirati, Žižek pa je o novici dejal: "Zelo mi je žal, da vas bom moral razočarati. Vse skupaj je fake. Edina stvar, ki sem jo s pevko delil, je bila podpora stavki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.