"Lahko bi preprečil 11. september"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec Mark Wahlberg je prepričan, da bi lahko preprečil teroristični napad, ki se je zgodil 11. septembra 2001 v New Yorku, in rešil na stotine življenj.
Oglej si celoten članek

Igralci superjunake sicer velikokrat upodabljajo na filmskih platnih, Mark Wahlberg pa je v nedavnem intervjuju povedal, da bi junaka igral kar v resničnem življenju. "Če bi bil s svojimi otroki na letalu, ki se je 11. septembra leta 2001 zaletelo v dvojčka, letalo ne bi strmoglavilo. Bilo bi sicer veliko krvi v prvem razredu, nato pa bi me slišali reči: 'V redu, pristali bomo nekje na varnem, ne skrbite'," je prepričan igralec, ki je z izjavo poskrbel za val ogorčenja, češ da naj bi s tem užalil številne družine, ki so v terorističnem napadu izgubile svoje najbližje.

Mark pa je je za svojo neprimerno izjavo že opravičil: "Opravičujem se vsem družinam žrtev, če je moj odgovor zvenel brezbrižno. To zagotovo ni bil moj namen."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.