Magazin > VIP
25 ogledov

"Lahko bi preprečil 11. september"

Mark Wahlberg Žurnal24 main
Igralec Mark Wahlberg je prepričan, da bi lahko preprečil teroristični napad, ki se je zgodil 11. septembra 2001 v New Yorku, in rešil na stotine življenj.

Igralci superjunake sicer velikokrat upodabljajo na filmskih platnih, Mark Wahlberg pa je v nedavnem intervjuju povedal, da bi junaka igral kar v resničnem življenju. "Če bi bil s svojimi otroki na letalu, ki se je 11. septembra leta 2001 zaletelo v dvojčka, letalo ne bi strmoglavilo. Bilo bi sicer veliko krvi v prvem razredu, nato pa bi me slišali reči: 'V redu, pristali bomo nekje na varnem, ne skrbite'," je prepričan igralec, ki je z izjavo poskrbel za val ogorčenja, češ da naj bi s tem užalil številne družine, ki so v terorističnem napadu izgubile svoje najbližje.

Mark pa je je za svojo neprimerno izjavo že opravičil: "Opravičujem se vsem družinam žrtev, če je moj odgovor zvenel brezbrižno. To zagotovo ni bil moj namen."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.