Lara komentirala brez nedrčka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Poskočne bradavičke. Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari je bilo vidno nerodno, ker jo je Denis ves čas zbadal.
Oglej si celoten članek

Že pretekli teden je Lara s svojim bujnim dekoltejem, ki je zasenčil celo dekolte voditeljice omenjenega šova Jasne Kuljaj, naredila velik vtis, ta teden pa so na Planet TV poskrbeli, da si bodo moški ponovitev oddaje več kot z veseljem ogledali.

Lara je namreč nosila zelo oprijeto svetlo majico, doma pa je pozabila nedrček. To ni opazila le Jasna, ampak tudi Denis Toplak. "Boj je bil tako napet kot majčka od Lare,“ se je pošalil nekdanji zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek in komentator Brez cenzure, pozneje pa še pripomnil: "Jasna, poglej, kako naju dve okici gledata.“ "Ah daj, Denis, je** se,“ je bila njegovih komentarjev sita seksi Lara. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:28 13. November 2015.

    Lara! Bog nedaj da se zapneš do ušes!<br />Le nadaljuj z takim stilom oblačenja!

  • 09:35 13. November 2015.

    C. R.: še vedno ne poznate sklonov:<br />To ni opazila le Jasna -> TEGA<br /><br />Pa ločil tudi ne znate …

  • 20:32 6. Oktober 2015.

    Kaj ste novinarji res face. Ampak prav face. Redno v vseh takih in podobnih člankih ste PREPRIČANI, da so ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.