Magazin > VIP
372 ogledov

Lara komentirala brez nedrčka

lara Planet TV
Poskočne bradavičke. Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari je bilo vidno nerodno, ker jo je Denis ves čas zbadal.

Že pretekli teden je Lara s svojim bujnim dekoltejem, ki je zasenčil celo dekolte voditeljice omenjenega šova Jasne Kuljaj, naredila velik vtis, ta teden pa so na Planet TV poskrbeli, da si bodo moški ponovitev oddaje več kot z veseljem ogledali.

Lara je namreč nosila zelo oprijeto svetlo majico, doma pa je pozabila nedrček. To ni opazila le Jasna, ampak tudi Denis Toplak. "Boj je bil tako napet kot majčka od Lare,“ se je pošalil nekdanji zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek in komentator Brez cenzure, pozneje pa še pripomnil: "Jasna, poglej, kako naju dve okici gledata.“ "Ah daj, Denis, je** se,“ je bila njegovih komentarjev sita seksi Lara. 

Komentarjev 7
  • Jagijagi1 14:28 13.november 2015.

    Lara! Bog nedaj da se zapneš do ušes!Le nadaljuj z takim stilom oblačenja!

  • Majazmaja 09:35 13.november 2015.

    C. R.: še vedno ne poznate sklonov:To ni opazila le Jasna -> TEGAPa ločil tudi ne znate postavljati:Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari je bilo vidno -> ...prikaži več Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari, (VEJICA!!!) je bilo vidno nerodno ...

  • Snežinko 20:32 06.oktober 2015.

    Kaj ste novinarji res face. Ampak prav face. Redno v vseh takih in podobnih člankih ste PREPRIČANI, da so ti javni in slavni ljudje malce omejeni in posledično pozabljajo stvari...Naj vas vseeno podučim: NIČESAR pri teh ljudeh ni naključno, ...prikaži več nič ne "pozabijo". Vse se zgodi natanko premišljeno in nadzorovano. Jasno?