Magazin > VIP
157 ogledov

Lara komentirala brez nedrčka

lara Planet TV
Poskočne bradavičke. Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari je bilo vidno nerodno, ker jo je Denis ves čas zbadal.

Že pretekli teden je Lara s svojim bujnim dekoltejem, ki je zasenčil celo dekolte voditeljice omenjenega šova Jasne Kuljaj , naredila velik vtis, ta teden pa so na Planet TV poskrbeli, da si bodo moški ponovitev oddaje več kot z veseljem ogledali.

Lara je namreč nosila zelo oprijeto svetlo majico, doma pa je pozabila nedrček. To ni opazila le Jasna, ampak tudi Denis Toplak . "Boj je bil tako napet kot majčka od Lare,“ se je pošalil nekdanji zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek in komentator Brez cenzure, pozneje pa še pripomnil: "Jasna, poglej, kako naju dve okici gledata.“ " Ah daj, Denis, je** se, “ je bila njegovih komentarjev sita seksi Lara.

Komentarjev 7
  • Jagijagi1 14:28 13.november 2015.

    Lara! Bog nedaj da se zapneš do ušes!Le nadaljuj z takim stilom oblačenja!

  • Majazmaja 09:35 13.november 2015.

    C. R.: še vedno ne poznate sklonov:To ni opazila le Jasna -> TEGAPa ločil tudi ne znate postavljati:Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari je bilo vidno -> ...prikaži več Komentatorki šova Brez cenzure, v kateri razpravljajo o dogajanju v šovu Kmetija: Nov začetek, Lari, (VEJICA!!!) je bilo vidno nerodno ...

  • Snežinko 20:32 06.oktober 2015.

    Kaj ste novinarji res face. Ampak prav face. Redno v vseh takih in podobnih člankih ste PREPRIČANI, da so ti javni in slavni ljudje malce omejeni in posledično pozabljajo stvari...Naj vas vseeno podučim: NIČESAR pri teh ljudeh ni naključno, ...prikaži več nič ne "pozabijo". Vse se zgodi natanko premišljeno in nadzorovano. Jasno?