Latifah svetuje Kate Middleton

Foto: Žurnal24 Igralka bodoči princesi želi vse najboljše. (Foto: Reuters)
Samooklicana kraljica, igralka in komičarka Queen Latifah je bodoči princesi Kate Middleton pred poroko s princem Williamom dala nekaj nasvetov.
Oglej si celoten članek

"Prepričaj se, da imaš svoje svetišče, saj bodo vsi na tem svetu vtikali nos vate. On se je rodil kot princ, ti pa si ga spoznala na fakulteti. Sta otroka, ki sta se zaljubila. Samo upam, da bosta imela srečno življenje. In ne jemlji česarkoli osebno," je Queen Latifah sporočila Kate Middleton, ki se bo aprila poročila s princem Williamom.

Latifah pa ni edina, ki Kate daje nasvete. Medtem ko se Middletonova pospešeno pripravlja na poroko in na novo vlogo v družini, so ji ponudili kraljevo pomoč, ki je ni bilo deležno še nobeno dekle pred njo, je povedal neki vir. Že pred tremi leti so na kraljevem dvoru Kate začeli kazati posnetke princese Diane, ki izstopa iz avtomobila in se sooča s paparaci. Zdaj Kate že ve, kako se spopadati s podobnimi situacijami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.