Magazin > VIP
28 ogledov

Latifah svetuje Kate Middleton

Igralka bodoči princesi želi vse najboljše. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Samooklicana kraljica, igralka in komičarka Queen Latifah je bodoči princesi Kate Middleton pred poroko s princem Williamom dala nekaj nasvetov.

"Prepričaj se, da imaš svoje svetišče, saj bodo vsi na tem svetu vtikali nos vate. On se je rodil kot princ, ti pa si ga spoznala na fakulteti. Sta otroka, ki sta se zaljubila. Samo upam, da bosta imela srečno življenje. In ne jemlji česarkoli osebno," je Queen Latifah sporočila Kate Middleton, ki se bo aprila poročila s princem Williamom.

Latifah pa ni edina, ki Kate daje nasvete. Medtem ko se Middletonova pospešeno pripravlja na poroko in na novo vlogo v družini, so ji ponudili kraljevo pomoč, ki je ni bilo deležno še nobeno dekle pred njo, je povedal neki vir. Že pred tremi leti so na kraljevem dvoru Kate začeli kazati posnetke princese Diane, ki izstopa iz avtomobila in se sooča s paparaci. Zdaj Kate že ve, kako se spopadati s podobnimi situacijami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.