Laura iz Sanjskega moškega: Po prometni nesreči se je morala znajti sama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Včeraj sta minili dve leti od Laurine prometne nesreče na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Laura Beranič, znana iz šova Sanjski moški, je včeraj s svojimi sledilci delila navdihujočo zgodbo. Pred natanko dvema letoma je med oddihom na Hrvaškem doživela prometno nesrečo, iz katere se je veliko naučila, predvsem pa to, da je sposobno mlado dekle.

Laura pravi, da je po nesreči obtičala v Dalmaciji, in to popolnoma sama. "Zame ni hujšega, kot ostati brez avta, takrat pa sem bila poleg tega še 600 kilometrov od doma. Sama sem reševala situacijo, ker je prijateljica, ki je bila takrat z mano na dopustu, morala nujno domov in je šla na avtobus, pa še nobenega drugega tam nisem poznala,“ je razkrila in dodala: "To je bila ena od stvari, zaradi katerih sem takšna, kot sem. Naučila sem se znajti sama, biti sama s sabo in postala še bolj samostojna. S to izkušnjo sem sama sebi dokazala, da zmorem, da sem precej močna osebnost in da prenesem marsikaj. Nauk te zgodbe je, da moraš iz vsake situacije potegniti najboljše, sploh v primerih, ko ne moreš ničesar spremeniti.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.