Magazin > VIP
11173 ogledov

Laura iz Sanjskega moškega: Po prometni nesreči se je morala znajti sama

laura beranič Instagram
Včeraj sta minili dve leti od Laurine prometne nesreče na Hrvaškem.

Laura Beranič, znana iz šova Sanjski moški, je včeraj s svojimi sledilci delila navdihujočo zgodbo. Pred natanko dvema letoma je med oddihom na Hrvaškem doživela prometno nesrečo, iz katere se je veliko naučila, predvsem pa to, da je sposobno mlado dekle.

Laura pravi, da je po nesreči obtičala v Dalmaciji, in to popolnoma sama. "Zame ni hujšega, kot ostati brez avta, takrat pa sem bila poleg tega še 600 kilometrov od doma. Sama sem reševala situacijo, ker je prijateljica, ki je bila takrat z mano na dopustu, morala nujno domov in je šla na avtobus, pa še nobenega drugega tam nisem poznala,“ je razkrila in dodala: "To je bila ena od stvari, zaradi katerih sem takšna, kot sem. Naučila sem se znajti sama, biti sama s sabo in postala še bolj samostojna. S to izkušnjo sem sama sebi dokazala, da zmorem, da sem precej močna osebnost in da prenesem marsikaj. Nauk te zgodbe je, da moraš iz vsake situacije potegniti najboljše, sploh v primerih, ko ne moreš ničesar spremeniti.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.