Le kaj neki je videl batler?

Foto: Matej Kristovič, SNG Maribor
Foto: Matej Kristovič, SNG Maribor
Dan lahko s smehom zaključite ob erotični komediji Joea Ortona Pornoskop ali kaj je videl batler, ki jo bodo ob 20. uri v Kulturnem domu Medvode.
Oglej si celoten članek

Angleški dramatik Joe Orton (1933-1967) je v kratki, toda uspešni karieri s svojimi škandaloznimi komedijami šokiral in zabaval občinstvo.

Komedija Kaj je videl batler se začne z avdicijo za službo tajnice pri psihiatru dr. Prenticeu. Da bi se dr. Prentice prepričal v fizično ustreznost bodoče tajnice, jo hoče še "strokovno" pregledati. Ob ženinem nenadejanem prihodu poskuša Prentice slečeno tajnico in sebe rešiti iz neprijetnega položaja, a situacija se s tem šele začne zapletati.

Pod igro se podpisuje režiserka Mateja Koležnik, ki vse od začetka devetdesetih let uspešno deluje tako v domačih kot tujih gledališčih, posebno odmevne pa so njene postavitve sodobnih besedil, za katere je dobila tudi številne nagrade.

Vstopnina vas bo stala 10 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.